Subway!


Invigt nya subway i Nynäshamn med mamma och pojkvännen!  


Friterad kyckling med ris och sötsursås!


Gårdagen!

Hej allihopa, sitter i köket och pluggar samhällskunskap och kollar lite på fejan, ska ha prov imorgon. Alldeles strax, så ska jag, Mattias och mamma ut och käka på thai. Gott! Efter det hade vi bara tänkt och ta det lungt. Juste, ska ju visa lite bilder från igår, när jag och älsklingen var på Barbeque Steakhouse. Vi hade det jätte mysigt, efter det åkte vi hem och la oss i sängen med chips, dipp och godis och kolla på Gladiatorerna, sen någon rolig film på datan haha. Hör av mig senare när vi kommit hem, eller senare ikväll. Puss! 






Barbeque Steakhouse med pojkvännen.

Hejsan allihopa. Strax ska jag åka in till stan och möta älsklingen och äta på Barbeque Steakhouse.
Där jag och min kusin åt på för några veckor sen. Men jag hör av mig när jag kommer hem. Bilder kommer.

Hoppas ni får en toppen lördag. Puss!


Mattias Corbell ♥

Kan knappt fatta att det snart gått fyra månader, jag kommer ihåg det som igår. Den dagen som förändra allt, känns som att tiden stanna just då och att jag aldrig känt så för någon förut. Svårt och förklara med ord hur mycket du betyder för mig, du har väckt något inuti mig som länge varit gömt. Jag kommer alltid och älskar dig så fruktansvärt mycket min Mattias Anders Corbell ♥♥



Sitter på bussen nu

Nu sitter jag på bussen påväg till min kära kusin på middag.
Ikväll tänkte vi hyra någon film och ta det lungt.
Imorgon ska jag och älsklingen in till stan och käka ute.
Vet inte vad som händer på söndag, men jag hör av mig ikväll.

 - Hoppas ni får en toppen helg allihop. Puss!
Usch vilket väder.. Kallt och förjävligt!
 


Väcker många minnen


Sitter i skolan

Tjena! Sitter i skolan, och har precis slutat.
Ska alldeles strax hem och packa sen ska jag till min kusin. Se bild.
Skriver mer sen när jag kommer hem om jagf hinner. Har bråttom till bussen.


Egobild


samhällsprov

Sitter i skolan och har haft precis haft samhällsprov i en timma, känns som om det gick ganska bra även fast jag har missat så mycket pågrund av min frånvaro. Slutar snart, och strax ska jag ha utvecklingssamtal. Efter det ska jag hem och bädda ner mig i soffan och kolla på någon film. Mår verkligen inge bra och är extremt trött. Men jag ska verkligen försöka och blogga ändå. Vi hörs sen. Puss så länge!


Länkbyte!


http://alexandrakung.blogg.se/


Mina alla ♥ dag presenter!


Tack älskling och mamma! ♥


Dålig uppdaterning av mig..

Hej allihopa, sitter i soffan och älsklingen kom precis hem. Jag och han tänkte lägga oss i sängen och kolla på film. Gårdagen spenderades med mamma och Mattias. Var till kyrkogården och la blommor till moster och älsklingens mamma. Sen åkte vi hem och då hade mamma ordnat god middag och mys. Bilder kommer, och så fick jag alla ♥ dag presenter.

Ni undar säker varför jag varit borta ifrån bloggen ett tag men det vill jag inte vill gå in på men jag mår mycket bättre nu. Jag vill börja blogga dagligen som förut, med bilder osv. Jag lovar att göra mitt alldra bästa för bloggen. Puss!

Käkat ute med finaste kusin Sandra ♥






RSS 2.0