hos nathalie

hejsan allihopa, sitter hemma hos nathalie med några polare, kom hem för ett tag sen, vi har varit i stan hela dan och kollat runt, just nu sitter jag och pratar med kevin i luren, juste hittade en byxdress på h&m, men jag köpte den aldrig, för jag hade inte tillräckligt med pengar på mig, kanske åker till handen i morgon och köper den. hittade iallafall en döskale - navelpiercing & en smink väska, det var verkligen nöd till en ny för min gamla hade gått sönder och den var alldeles för liten..

ska kanske åka och träffa malin senare, hon skulle kanske sova hos mig, men får se hur det blir. vet inte om jag skriver mer ikväll för jag kommer inte ha någon data, vi ska tydligen vara ute. men om inte malin kommer, så spenderar jag kvällen med alexandra, josefine, josephine, felicia, robin och nathalie. vi hörs!


tvkväll med mamma

hej allihopa - bad updatering jag vet, men jag har inte pallat, och har knappt haft tid. Ligger i sängen och pratar med kevin just nu, har haft föreläsning halva dan om olika yrken, sen hade vi vanliga lektioner efter lunch, slutade vid 2. Justeja imorgon ska jag sova hos josephine, sen senare på kvällen ska vi träffa felicia, robin och nathalie, vi skulle kanske åka till natha och bada i hennes pool. 

Juste på lördag är det ju valborg, åh har inte planerat något ännu, men jag ska tydligen spendera kvällen med malin & kanske mathilda, sen på söndag ska jag åka och träffa en kompis, får se senare vad som händer. Men nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med mamma och kolla på csi miami, och fixa en varm kopp te. Efter blir det big brother, sen sängen direkt, är trött som fan! Godnatt.


skolan..

hej allesammans, gör inte så mycket, vi skulle ha haft träslöjd men läraren var sjuk så vi får har eget arbete istället så jag tänkte jobba vidare med en svenska uppgift. vilken bra start jag fick idag, försov mig som vanligt tog en dusch och drog till skolan, tog nämligen aldrig den dära långa duschen igår, för jag somna derekt efter big brother var så sjukt trött. justeja, ska kanske till stan och träffa en kompis efter skolan, och gå runt lite, sen ska man rulla hemåt. vi hörs!


soo tierd

Sitter i soffan och tittar på big brother som nyss börja, är lagom trött det känns som om jag kommer somna vilken minut som helst, kanske en dusch skulle göra saken bättre?

Imorgon är det onsdag, ska till skolan som vanligt, efter skolan kanske jag ska in till stan och träffa en kompis. Juste, jag måste gymma någon dag, det är ett måste har inte gjort det på as länge!

Tänkte hoppa in i duschen efter big brother sen lägga mig derekt, ska fixa en varm kopp te & glass, sitter och pratar med Kevin just nu, godnatt! 


tuesday

Hej allihopa, var nyss och tog en 20 minutare på solariumet. Så skönt!
Måste börja bygga upp brännan nu innan sommaren..
Men har faktiskt fått lite färg ute! 

Alldeles strax är maten klar, dagen i skolan har varit sjukt tråkig.
Hatar tisdagar, sen mådde jag ingen vidare bra, har världens huvudvärk..

Vi skulle ha haft idrott sista timmen, men idrottsläraren kom aldrig.
Så vi satt ute och sola istället, sen körde jossan mig till tåget på hennes moppe 
Men vi höres!


fick lite färg trotsallt..


är så taggad för morgon dagen

Ligger i sängen och tittar på tvn, ska göra mig redo för sängen är så sjukt trött!
känner mig inte alls taggad för att gå upp tidigt imorgon.. börjar 8 trorja?
men nu ska jag stänga av dator & lägga mig, vi höres godnatt!


kvällens planering

Hej allihopa, allt bra? själv är de bra lite småsur bara & lite trött
pratade nyss lur med en kompis, ska snart fixa käk och dra till ut.
 ut och träffa några kompisar, får se sen hur de blir..
ikväll blir de bara och ta det lungt, big brother ikväll får inte missa det!
imorgon börjar skolan igen, känner att jag inte har någon lust alls..
men vi höres! 


Chillkväll

Hejsan allihopa, fin kväll & härligt väder! 
Nu är Malin och Oskar påväg hit, får se vad som händer sen!
Ska ner på affären och handla lite till big brother ikväll, vi hörs puss!


Alla i samma inlägg

Bild 5 - En gammal bild på dig själv

En bild tagen förr förra året, hittade ingen bättre..

Bild 6 - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

En bild på mig och Annika tagen för något år sen, miss u ♥

Bild 7 - 
En bild som du aldrig lagt upp

Jag förra året - ser lite galen ut..


Lillebror ♥

Saknar dig så galet mycket, ännu mer nu när du vi börjat få bra kontakt igen! 
Så skönt och få prata ut med dig, tack för att du finns och ställer upp!
Kärlek till dig lillebror James, 15 år med dig, jag älskar dig ♥


Malin och Jackie ♥

♥ ♥ ♥ ♥

Hos Hawzhin Sohrabi

hej allihopa & godmorgon för mig, vaknade vid 2, är hemma hos Hawzhin. Har precis fixat mig, vi ska snart bege oss till centrum och fixa käk. Åkte och träffa henne igår i nynäsgård, då vi träffade på baklura pojkarna, omg dom sprang för sina liv för två hundar som skällde åt dom, jag och Hawzhin dog av garv, efter det gick vi hem till henne, tog det lungt, jag somna ganska snabbt eftersom jag knappt sovit något på två dagar.. Just nu sitter jag i sängen och snackar med Malin i luren, hon ska komma senare, vi kanske ska dra ut ikväll och grilla med några vänner i nynäs. Men nu ska vi åka och handla något käk, vi hörs later.

Bild 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv


I Linköping hos syrran, var där sommaren 2010, hon bor på landet
så det kändes annorlunda, om man jämnför där jag bor, som är centralt ♥


Beslutsångest?

Vill ta en till piercing, men vart?
Jag har i tungan & naveln, har haft i näsan & läppen.
 Funderar på om jag ska göra en tragus i örat eller en indostrail?


Min tungpiercing


Min navelpiercing


Usch usch

De värsta jag vet är och ligga på sjukhus, några bilder sen i natt..       




Äntligen hemma

Hej allihopa, kom hem för några timmar sen, ligger ombädad i sängen helt frusen och kall. Som sakt har jag inte hunnit skriva något, och sen har jag inte haft tillgång till en data eftersom jag varit mest ute..

Igår börja kvällen bra men sluta i panik, allt börja med att jag drog till Trångsund och träffa Malin & Mathilda. Dom skulle följa med mig till Huddinge Sjukhus, okej det är kanske lättare för er och förstå om jag berättar var som har hänt, i Torsdags satt jag och två kompisar på tåget påväg hem till mig. Jag satt och drack en energidricka, helt plötsligt kände jag att något fastna i halsen, kolla på burken då var själva öppnaren borta, vi hoppa av, jag kunde knappt andas, jag fick ingen luft..

Jag hade svalt kapsylen, och så hade den skärt upp lite i halsen. Och den gjorde så att jag spotta & spydde blod. Senare på kvällen hade jag svårt och svälja, käka osv. Men det gick ändå bra. På natten vakna jag flera gånger att jag hade ont och att jag knappt fick någon luft.. På morgonen vaknade jag hade ont i luftrören och kunde knappt prata, så jag åkte in till Huddinge Sjukhus, men dom kunde inte göra något. För dom hade inte dom maskinerna till de dom skulle göra och dom läkarna fanns inte där, så dom sa att jag skulle till Karolinska i Solna men jag pallade inte åka dit, så vi åkte hem till Malin var ute, käka och sen la jag mig i soffan. Efter de kommer jag inte ihåg någon mer en att Mathilda & Malin stog och skrek. Dom hittade mig medvetslös i Malins rum, dom ringde ambulans och jag fick åka in. Jag fick rönktgas och tamassa prover, sen klockan fyra på morgonen vaknade jag och mådde bättre, så jag fick åka hem.

Ikväll kommer gäster, & då ska vi äta middag och ha de mys! Juste, fick smink, ett stort påskägg, en sten "finns här för dig" och en skjorta av Mamma. Skit glad! Nu ska jag bädda ner mig i sängen &  kolla på någon bra film, väntar på att Malin ska ringa, vi hörs sen! 


Feber igen..

Hej allihopa ligger i sängen och försöker somna men det går inte har 39 graders feber och skit ont i halsen, Malin ligger och sover, skit kul. Orkar inte skriva längre en såhär, vi hörs imorgon! ♥

Hagsätra with Malin

Hej allihopa, förlåt för en dålig uppdatering men har varit Malin hela helgen, så har kunnat vara inne på datan. Men jag lovar och ändra på det. Just nu är vi i Hagsätra, hos Malins kompisar vi ska snart hem till mig. Kan berätta min helg, åkte till Malin i fredags sov kvar och sen på lördan vakna vi fixa oss och drog till stan, där vi träffa Felicia, Nathalie, Josephine, och Josefin. Vi gick runt och kolla, käka sen drog vi på bio och såg Scream 4 skit bra film, rekomenderas verkligen. Men iallafall sen åkte vi hem till mig, Malin sov kvar och sen vi kolla på film & hade mysigt, somna senare på kvällen. Idag har drog vi till Älvsjö och träffa några kompisar sen vi åkte till Heron City. Nu sitter vi hemma hos hennes kompis och tar det lungt, lyssnar på musik. Vi ska snart dra till bussen, så jag hör av mig senare.

Äntligen lov!

Hejsan allihopa, äntligen helg & dessutom påsklov!
Usch skakar fortfarande, är helt chockskadad..
finner just nu inga ord, vill bara att alexandra ska bli bra!
Men vi hörs senare ska dra till tåget nu och träffa Malin & Moa 
Får se vad som händer ikväll, ska iallafall sova kvar där

Jag kan inte lova något inlägg ikväll men vi får se sen, puss!


OMG


Omg kolla vad jag hitta en bild på mig & vicki 08


3. En bild på någon i din familj


Storasyster Paulina, som alltid finns där. Även fast vi bor flera mil ifrån varandra så finns du alltid där, har en sån sjukt stor efterlängtan, saknar dig skit mycket. Hoppas att du kan komma upp snart och hälsa. Älskar dig mest utav allt, vi är verkligen så tajta och så ska det vara. Kärlek till dig ♥


Fixar rummet

Tja allihopa, sitter & tar det lungt, pratade nyss med alexandra i luren. Kom hem vid 6, käka middag, corbonara & pasta blev det min favorit när det är mamma som gjort den! På tal om mamma står hon och gör orning kladdkaka och vispar grädde. Kan det bli bättre?

Juste var ju nere i centrum, köpte en tröja och vita träbokstäver i bokstäveran jackie, som jag nyss hängde upp på vägen. Ska ta en dusch och göra te, sen blir det tv för min del. Vi hörs!



Shopping sugen brud!

Hejsan allihopa kom hem runt 2, käka och städa lite, ska ner till centrum och kollar lite, får se om jag hittar något. Ska till sjukhuset snart igen och kolla min fot, ska operera den för andra gången nu. Har så jävla ont att jag knappt kan gå, inflamationen har bara blivit värre..

Ikväll blir det och ta det lungt, juste mamma köpte kladdkaka och grädde tills big brother, gott! Men vi får se vad som händer, juste syrran skicka några filmer till mig via posten, som jag hade tänk kolla på när jag kommer hem! Men vi hörs om ett tag, hade bye!


Saknar tiden ♥


Jag saknar tiden när vi hade elevens val såå galet mkt!


2a bilden: En bild på dig själv


Wiz Khalifa - Black and Yellow


Trött chey på mattelektion

Hej allihopa eller godmorgon iallafall, sitter på mattelektion, ska snart ha musik, usch jag hatar musik. Slutar tidigt idag, tror jag slutar 2, då vi har soprov men jag ska inte göra det. Efter skolan kanske jag ska åka till gymmet och träffa alexandra, om jag nu har gymkortet med mig.. Men vi hörs sen ska ha lektion nu. 


Bilden säger allt


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


Blerta Balaj loveu baby ♥


Rubrik

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Mys i soffan med Mammi



Puuuuh, kom nyss ur duschen, sitter med en ansiktsmask & hårinpackning.
Nu blir det soffan för min del, ska se på Sorority Row


 


Städar rummet

Hejsan allihopa!

Kom hem runt 6, har varit på en dyslexiutredning hela dan, var där i 3 timmar..
det gick bra, ska dit på onsdag igen, då ska jag få veta resultaten..

Funderar på och städa rummet lite, det är kläder & och grejer över allt. 
Imorgon ska jag till skolan som vanligt, börjar åtta, juste nationella var idag..
missa ju det, så ska typ göra det imorgon, eller på fredag..

Efter skolan ska jag nog åka & gymma, för det behövs verkligen..
har inte varit där på en vecka nu, alexandra ska nog också med.
Men vi hörs sen, som sagt ska jag städa och fixa tvätten, sen duscha!


Desperate Housewives



Hejsan allihopa, snabbt inlägg, orkar tyvärr inte skriva något. Ska lägga mig i sängen och titta på tvn, känner att jag inte orkar någonting. Somna på soffan för några timmar sen, vakna för ett tag sen, det var mamma som väckte mig och sa att det var mat, men jag har knappt orkat äta. Tog tempen har 38 graders feber.. Men iallafall, ska kolla på Desperate Housewives sen blir det Big Brother /


Feber

Hejsan allihopa, sitter i soffan på spezzen och funderar på och dra hemåt. Är jätte trött, har lite feber och fortfarande skit ont i huvudet. Får se sen om jag orkar skriva något ikväll, det blir väl bara och ta det lungt. Men vi får se om vi hörs senare, ska till bussen nu / J


Svenskalektion

Godmorgon allihopa, är skit trött & har jätte ont i halsen fortfarnade. Sitter i Spezzen och jobbar med en svenska uppgift på datan, den ska vara klar idag och jag har precis börjat, skit bra, nej! Men iallafall, så slutar jag sent idag, tio i tre. Efter skolan ska jag & Alexandra kanske till gymmet. Om inte det, åker jag hem och pluggar, det är ett måste. Imorgon är det Nationella i Engelska igen men jag missar det, för jag ska på min andra dyslexiutredning. Så jag kommer typ få göra det på torsdag eller fredag. Men vi hörs sen, måste fortsätta nu /


Jävligt irriterad chey



Hej allihopa, ska snart dra till bussen, ska åka till hawzhin & hämta mina navelpiercingar och lämna ett par leggings. Sen ska jag hem och bara ta det lungt, kolla på big brother sen sova. Är galet irriterad just nu, men vi hörs sen.


Bussen

Snabbt inlägg . ska drar jag till bussen, ciao

Tyresömatch


Hejsan allihopa, vaknade för ett tag sen, har precis käkat frukost. Ska snart till Tyresö och kolla på en kompis match. Ska fixa mig nu, jag hör av mig sen. Puss

Rubrik?


Hej allihopa, sitter och kollar lite på fb, lyssnar på musik & käkar glass, funderar på och ladda ner någon film. Är så sjukt trött bara, jag vet inte om jag orkar.
Vi hörs imorgon. Puss


Home




Hej allihopa, kom hem för ett tag sen, följde med alexandra till tåget.
 Har precis käkat med mammi, ska sen jag in till stan och sova hos en kompis. 
Imorgon blir det bara och vara hemma & ta det lungt, har inget planerat.
 Men vi hörs senare, ska snart dra till tåget. Puss


time for a shower

Hejsan allihop, jag och Alexandra kom nyss hem, vi var och åt på kebaben. Nyttiga, nej inte särskilt. Men jag ska göra mig orning nu, duscha och städa lite i rummet, sen ska vi till Västerhaninge och träffa Alexandras kompis Fille, får se sen hur det blir. Ikväll ska jag nog bara ta det lungt, kanske träffa Eleni senare, men ska in i duschen nu. Men jag hör av mig senare. Puss


Tröttchey bokstavligen

Hej allihopa, vaknade för en halvtimma sen, alexandra ringde och väckte mig, har inte sovit ett skit i natt, pågrund av allt skit som hände igår kväll, så är ganska trött, men iallafall så ska alexandra komma hit en stund, sen ska vi åka till jordbro och träffa vicki. Sen vet jag inte vad som händer ikväll för har inget planerat. Men vi hörs senare ska käka nu och göra mig en varmkopp te till min onda hals. Bye


Music








Ligger i sängen och lyssnar på musik, just nu: Snoop Dog - Sweat 


Saknaden är stor ♥



Saknaden är stor, 15 hela år med dig!
Nu har vi inte setts på ett halv år, och jag längtar som fan!
Vi har ju knappt kunat prata med varandra på länge.
Vill bara att allt ska bli som förut, att det nt sluta som det gjorde..
Ser fram i mot att få träffa dig imorgon, kan nt förklara det med ord.
Vill att du ska få en andra chans att visa att du kan..
Vet att det är svårt för dig, men jag vet att du klarar dig ur detta!
Jag älskar dig baby, finns där för dig hela tiden!
Victoria Johansson


Big brother

Hej allihopa, kom hem för ett tag sen, sitter och tittar på Big Brother. Finns inga ord just nu som kan beskriva hur jag känner mig har äckligaste huvudvärken, usch. Ensam hemma, ja? Ska lägga mig om ett tag. Imorgon ska jag vakna tidigt, & inte sova bort hela dan, ska kanske träffa Vicki för det blev inget idag. Annars har jag inget planerat. Vi hörs imorgon, puss.  


Gymmet nästa, med Alexandra!



Hej allihopa, allt bra? Själv är det sådär, har äckligaste huvudvärken. Sitter på engelskan och lyssnar på musik, som sakt har vi haft Nationella halva dan, men jag kände mig faktiskt ganska nöjd ändå. Juste, Vicki kommer hem idag, saknar henne galet mycket bokstavligen, vi kanske skulle träffa henne. Men jag vet inte vad som händer ikväll. Vi slutar om en kvart, då jag & Alex ska bege oss till gymmet är så TAAGAD, efter ska vi hem och fixa oss, puss :*


RSS 2.0